Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikortti tulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Aura Josefiina

Selvänäkijä ja ennustaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja Unien tulkitsija

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Anu Tähti

Hoitaja, selvänäkijä ja kanava

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unien tulkitsija

Saga Malmi

Selvänäkijä ja parantaja (kaukoparannus)

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Elise Vänni

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja tarottulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Malla Mononen

Selvänäkijä, tarottulkitsija ja unien tulkitsija

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Unien tulkitsijat

Unien tulkitsijat tulkitsevat unet. Kaikki näkevät unia mutta kaikki eivät niitä muista. Unien tulkinta on aika haastava hanke. Niitä ei nimittäin voi tulkita tuosta noin vain. Unia kannattaa alkaa kirjata ylös unipäiväkirjaan ja sitä kautta katsoa, mitä unet viestivät minulle ja minusta. Toisille ne viestivät alitajuisia asioita, toisille taas tulevia tapahtumia. Kaikki eivät edes muista uniaan, mutta niitä voi opetella muistamaan, sekä myös ohjailemaan. Selkouni on uni, jossa ihminen tiedostaa näkevänsä unta, ja sellaisessa tilassa uneensa voi myös vaikuttaa.

Toistuvat unet voivat tulla ongelmallisiksi, ellei niihin reagoida. Etenkin painajaiset ja epämiellyttävät unet kannattaa käsitellä pois päiväjärjestyksestä joko itse tai unien tulkitsijan avustuksella. Unien tulkitsijat voivat auttaa sinua pääsemään perille omista unistasi ja vastaamaan kysymyksiisi. Miksi näet sellaisia unia? Mikä on jonkin unen viesti tai sanoma? Tässä sinua auttaa myös Tajunnanvirta unisanasto.

Unien tulkitsijat tulkitsevat symboleita

Unet ovat symbolikieltä suoraan alitajunnasta. Ne kertovat meille jotakin meistä itsestämme. Myös enneunet ovat mahdollisia, mutta hyvin harvat näkevät unia maailmanlaajuisen uutiskynnyksen ylittävistä tapahtumista. Enteet ja tunnelmat liittyvät yleensä sen hetkiseen elämäntilanteeseen ja todennäköiseen tulevaisuuteen. Tällöin ihminen on jo alitajuisesti tehnyt päätöksen, ja uni vain näyttää ja vahvistaa sen, mihin elämä tulee häntä kuljettamaan ja viemään. Uni on sielun symbolikieltä, jossa paras tulkinta on intuitiivinen, "ilman ajatusta". Unen tunnelma on tosi tärkeä. Se on kenties tärkein asia unessa.

Unien tulkitsijat ovat toimineet kaikkina aikoina ja kaikissa kulttuureissa. Unet ovat ihmiskunnan yhteistä pääomaa ja ne ilmentävät kollektiivista (ali)tajuntaa. Unien arkkityypit puhuttelevat meitä, mutta on hyvä ottaa huomioon, että arkkityypit elävät ajassa. Esimerkiksi ritarin merkitys on eri tänä päivänä kuin keskiajalla. Jos uneksii olevansa ritari, niin se viittaa sankariunelmaan sekä rohkeuteen. Ritari oli alunperin keskiaikainen ratsuväensotilas, joka paitsi taisteli, myös esiintyi turnajaisissa.

Unien tulkitsijat tukevat sinua

Unien sisältö tulee nukkuessasi tajunnanvirtaasi elokuvanomaisesti liikkuvien kuvien ja äänien sarjana. Unien tapahtumat muodostavat kokonaisuuden, jonka tulkintaan vaikuttaa paitsi oma persoona, myös oma menneisyys. Unet heijastavat näkymiä menneisyyden ja tulevaisuuden tapahtumista, jotka sisintäsi askarruttavat ja joihin haluaisit saada vastauksen tietoisesti tai tiedostamattasi. Yleisesti voidaankin sanoa, että lkaikilla unilla on tietoinen päämäärä vaikuttaa tajuntaasi kuvavirtoina. Tajunnanvirta-palvelun uniten tulkitsijat auttavat sinua avaamaan unien symbolisen merkityskielen ja kuvaamaan niitä tapahtumia ja hetkiä, joihin unesi pyrkivät vaikuttamaan.

Ihminen nukkuu tai hänen tulisi nukkua noin kahdeksan tuntia yössä. Siitä ajasta hän näkee unta melkein koko ajan. Unien maailman onkin kiehtonut ihmismieltä hyvin pitkään. Joskus unien symboliikasta on hyvin vaikea päästä selvyyteen. Unissa ilmenee tiedostumattomia ja torjuttuja mielen kuvia sekä yllykkeitä, joten unen sisältöä voidaan tulkita erilaisilla analyyttisillä menetelmillä. Silloin tarvitset avuksesi unientulkitsijan, joka perustaa osaamisensa ja intuitionsa ikivanhaan tietämykseen.

 

Kauniita unia?

Meistä jokainen on joskus kuullut jonkun toivottavan: "Kauniita unia!" Kenties olemme ajatelleet, että nyt niistä ei ainakaan tule kauniita, kun pitää tuolla tavalla oikein varautua unen näkemiseen. Tällöin alitajunta on voinut toteuttaa pahimman pelkomme ja saada meidät näkemään painajaisia. Kenties se on käänteispsykologiaa. Unesta tulee sellainen, kuin minkälaisen uskomme siitä tulevan. Alitajunta on ohjelmoitavissa, niin hyvässä kuin pahassa.
 
Jotta unesi olisi mahdollisimman levollista ja rauhallista sekä opettavaista, niin meditoi hetki ennen nukahtamista. Voit tehdä sen kuuntelemalla meditaatioäänitettä älypuhelimesta kuulokkeilla tai vain oman pääsi sisällä. Voit esimerkiksi viedä itsesi kauniiseen paikkaan niitylle, metsän reunaan tai meren rantaan ja lähteä kävelylle. Mitä aistit? Mitä näet? Mitä tunnet? Miltä maa tuntuu jalkojesi alla? Oletko kenties paljain jaloin? Kuvittele, kuinka usvainen tai hämärä maisema muuttuu vähän valoisammaksi. Kohta koet, kuinka aurinko säteineen lämmittää koko kehoasi ja sen kaikkia soluja. Myös mieltäsi. Kylve tässä valossa ja kohta olet jo unessa.

Tässä aiheessa sinua auttavat unien tulkitsijat: TAJUNNANVIRTA UNIEN TULKITSIJAT https://www.rajatieto.org/unien-tulkitsijat

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja Unien tulkitsija Lue lisää

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unien tulkitsija Lue lisää

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija Lue lisää

Malla Mononen

Selvänäkijä, tarottulkitsija ja unien tulkitsija Lue lisää

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija Lue lisää

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja Lue lisää

Uusimmat artikkelit

Lue artikkeleita

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.